Smartlog v3 » Mood dagbog » Tabte ungdom, så minder .......
Opret egen blog | Næste blog »

Mood dagbog

Mood dagbog

Tabte ungdom, så minder .......

29. Jul 2011 09:01, huangchunmin

Tid før kryds linje, den ene efter den anden gennem sæsoner, regntiden havde en chance for at blomstre med deres farvel, har alt væk, ligesom udseendet på tværs thepast gerne, 12-20 ... .....

Ungdommen er smuk, men også gode minder, uanset hvor tiden ændrer sig, vil thosememories aldrig ændre sig, ligesom en kop fyldig vin, jo længere, jo mere alcoholthe mere intens smag.

Venner spørger ofte, 'går det? "En simpel hilsen er medtaget Alt i alt, jeg svarede:" Jeg har det fint. "Ja ah, så længe gode live, har haft disse minder, den fremtidige ønske om at leve, er der dem, mbt sandaler som havde drømmen, hvad der er godt for?

Så længe gode mennesker lever, lærer tilfredshed på .....

Ikke alle ting er som ønsket af deres egen fantasi så godt, trods alt, er vi notgods, for ikke at sige, hvad du får, hvad de vil, er der altid knappe, folks ønsker er uendelige, kun opretholde en normal, sætte sig i sind, så tilbage til os, at den oprindelige selv.

Foråret vil gå til sommer igen, vil en cyklus af sæsoner, for at gå gennem mange op-og nedture, hilse ankomsten af ​​den næste sæson? En tidligere ungdom, hvor lang tid det vil efterlade aflejringer i hjertet, at en del af de omskiftelser af det flygtige, at fremskynde whatAiyuaichou som Mingxinkegu? Flagrende sjæl, kan se frem til en dag kokon, kokon til en sommerfugl, den grænseløse ørkenen mod friheden til at flyve .....

Youth for længst forbi, så der nu kun erindringer, erindringer .....

Kommentarer

  1. Coach Outlet Store Online
    16. Dec 2011 07:27
    1

    This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
    . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

Relaterede